NWO eli UMJ

20.5.2015

Niinistö kertoo...

http://www.hs.fi/politiikka/a1305956639326

16.5.2015

Maailman yhdentyminen

http://koti.mbnet.fi/slide/temp/salakirja.txt

Poimintoja kirjoituksen tekstistä...
Tämä luciferista uutta maailmanjärjestystä kuvaava sinetti laitettiin yhden dollarin seteleihin presidentti Franklin D. Rooseveltin määräyksestä vuonna 1933 ja sinetti on seteleissä vielä tänäänkin niin kauan, kunnes käteinen raha otetaan pois käytöstä. Presidentti Roosevelt oli 32. asteen vapaamuurari. Vapaamuurarien ylimmille asteille kuuluva Manly P. Hall selostaa kirjassaan "The Secret Teachings of All Ages" (Kaikkien aikakausien salaiset opetukset): "Yhdysvaltojen hallituksen monet perustajat eivät olleet ainoastaan vapaamuurareita, vaan he saivat apua salaiselta ja korkealta järjestöltä Euroopassa, joka auttoi heitä perustamaan tämän maan erityistä tarkoitusta varten, jonka tietävät vain muutamat asialle vihityt. Suuri Sinetti on tämän ylevän järjestön allekirjoitus - näkymätön ja enimmäkseen tuntematon - ja keskeneräinen pyramidi sen vastakkaisella puolella on työpöytä, esittäen vertauskuvallisesti tehtävän päätökseen saattamista, johon Yhdysvaltojen hallitus oli omistautunut alusta lähtien."

Mainittakoon, että YK:n päämajassa New Yorkissa on meditaatiohuone, joka on kyljellään makaavan katkaistun pyramidin muotoinen. Huoneessa on myös alttari sekä seinämaalaus, jonka kuviot muodostavat "valaistuneen" silmän. Vuonna 1984 toimineen YK:n meditaatiojohtaja Sri Chinmoyn mukaan YK on Jumalan valittu työväline!

Pyramidin yläosa on irti muodostaen kolmion, jonka sisälle on piirretty silmä. Silmä on otettu mytologiasta ja sitä kutsutaan Horus-jumalan silmäksi. Itse asiassa se on kuitenkin Luciferin silmä. Jotkut väittävät silmän olevan Jumalan silmä. Silmää käyttävät kuitenkin myös vapaamuurarit ja tulemmekin myöhemmin toteamaan, että vapaamuurarius sen korkeimmilla asteilla onkin Luciferin eli saatanan palvontaa. Myös Adolf Hitlerin bunkkerissa on sama kolmion sisällä oleva silmä. Hitler ei varmaankaan palvellut Jumalaa.

Uusi maailman uskonto

http://www.reinosav.net/new-world-religion1.html