Kivääriyhdistys

PUHEENJOHTAJALLA ON ASIAA
28.07.2014
VALIKOIVA TIEDONVÄLITYS

Suomalaisille on yli puoli vuosisataa iskostettu ajatusta puolueettomasta tiedonvälityksestä. Kriittinen tarkastelu tuo kuitenkin esille ohjatun, lähes toisen maailmansodan aikaisen sotapropagandan levittämisen kaltaisen “tiedonvälityksen”. Suomalaisille on jo aikanaan kouluissa opetettu, että painettu sana on totta. Nykyaikaisen tiedonvälityksen taustoja tarkemmin tutkittaessa jäljet johtavat samojen USA:ta ihannoivien tahojen omistamiin tai muutoin hallinnoimiin uutistoimistoihin ja sanomalehtiin. Asiallisesti Gazan tapahtumat ovat kansanmurhaa, samoin Ukrainassa Venäjää kotikielenä puhuvien vastaan aloitettu hyökkäyssota. Kansainvälinen lehdistö on järjestelmällisesti halunnut unohtaa Kamputsean kansanmurhan, samoin Runadan ja Sudanin kansanmurhat. Uutisvälineet tuovat aina uudelleen esille Adolf Hitlerin, aivan kuin hän olisi edustanut 1900-luvulla ainoana rotuoppeineen ensimmäistä kansanmurhan tekijää ihmiskunnan historiassa. Vanhan Testamentin opit ovat todellista rasismia Jumalan nimeen!

Kansainvälisissä tiedotusvälineissä tarkoituksellisesti kaivetaan säännöllisesti esille ns. natsikortti, mikäli joku uskaltaa tuoda esille Talmudissa esiintyvän rotuopin. On mielenkiintoista tutustua Ukrainan presidentin Poroshenkon taustaan ja pohtia hänen asemaansa Ukrainassa varsinaisen kansallistunteen syntyessä uudelleen. Poroshenkon tausta on tyypillinen Neuvostoliiton aikana kasaaritaustasta nousseen rikollisen. Omaisuuden kasvattaminen ei ole tapahtunut laillisin keinoin ja ukrainalaiset tietävät sen varsin hyvin. Edellisen presidentin Janukovitsin syrjäyttäminen laittoman vallankaappauksen avulla toi ainoastaan tilalle toisen korruptoituneen rikollisen, nyt amerikkalaisten tukeman. Miksi suomalainen vapaa lehdistö ei kerro USA:n varapresidentti Bidenin pojan suhteista energiateollisuuteen Ukrainassa Janukovitsin vallasta syöksemisen jälkeen. Tiedonvälityksen rajoittaminen Suomessa tapahtuu median omistajien vaatimuksesta. Bonnierin median omistukset ja suku on mielenkiintoinen luku sinällään, sillä suvun siteet kansainväliseen sionismiin on tunnettu.

Suomalaisen lehdistön ja tiedonvälityksen riippumattomuutta voidaan tarkastella myös aseen omistuksen kannalta. Miksi Suomessa tiedotetaan ainoastaan kielteisesti yksityisestä aseenomistuksesta? Miksi Suomessa lehdistö tekee sensaatioita näköisaseiden kanssa puuhastelevista häiriintyneistä? Miksi perhetragedioissa ampuma-aseiden osuutta ylikorostetaan? Miksi vaietaan aseiden merkityksestä koulutetun reservin ampumataidon ylläpitämisessä? Miksi aseen kantamisen monopoli halutaan ainoastaan viranomaisille? Miksi lehdistö ei hyväksy kansalaisen oikeutta itsepuolustukseen? Miksi suomalainen lehdistö ei halua kertoa totuutta suoja-aseen merkityksestä pysäyttää rikollinen? Miksi suomalainen media vaikenee totuudesta, että amerikkalaisessa yhteiskunnassa lisääntyvää väkivaltaa vastaan kansalainen voi toimia ainoastaan henkilökohtaisen suoja-aseen avulla? Miksi totuutta koulusurmaajien mielenterveysongelmista ei haluta kertoa ja lisäksi esim. SSRI-lääkityksen kielteisistä vaikutuksista vaietaan? Media on lähes kokonaan samojen tahojen hallinnassa sekä USA:ssa että Euroopassa ja selkeää on, että tarkoitus pyhittää keinot.

Koska sosiaalisen median vaikutus on kasvamassa on kansalaisilla lisääntynyt mahdollisuus etsiä omakohtaisesti tietoa. Emme ole enää Bloombergin, Reutersin, CNN:n tai Helsingin Sanomien armoilla. Mahdolisuudet oikean tiedon löytämiselle ovat lähes rajattomat. Kansalaisten on ryhdyttävä osoittamaan, että he eivät luota nykyiseen ns. valtamedian tiedotukseen kriiseistä ja Suomen asemasta niissä. Totuus Venäjän vallankumouksen johtajista 1917 on useimmille sosialismia ihannoineille järkytys. Ainoastaan J. V. Stalin ei ollut alkuperältään kasaarijuutalainen, joten kasaarien alkuperän ollessa nyt tiedossamme dna-testien ja historian tutkimuksen avauduttua, näemme sionismin todelliset kasvot. Uuden ajan juutalaisvainot eivät olleet Euroopassa antisemitismiä, vaan antisionismia. Miksi nykyisen Israelin johdon ja jyrkimpien ortodoksi-juutalaisten kasaaritaustasta ei haluta lainkaan puhua julkisuudessa? Kansainväliset tiedotusvälineet ovat keskittyneet samojen sukujen haltuun, joiden taustalla on kasaarijuutalainen eli käännynnäinen. Dna-tutkimuksen käynnistäminen nykyisellä Israelin, Syyrian, Jordanian ja Irakin alueella saattaisi merkitä kohtalonkysymystä palestiinalaisille. Seemin jälkeläisiä eivät ole yli 90 % maailman juutalaisista, vaan alkuperältään kasaareja.

Kriittinen tiedonvälitys on välttämätön kansallisvaltioiden olemassaolon turvaajana. Suomalaiset ovat vain pieni ryhmä maailman kansoista, miksi me emme ole yhtä vaikutusvaltaisia kuin kasaarit. Ehkä me suomalaiset olemme kykenemättömiä edes suurien yritysten johtajina tekemään yhteistyötä muiden suomalaisten johtajien kanssa, nujertaaksemme ulkolaiset yritysjohtajat. Miksi niin moni suomalainen hyväksyy Bildeberg-ryhmän tai EKP:n tavoitteet kansallisten keskuspankkien ja pankkien ottamisesta pois kansallisten hallitusten valvonnasta? Miksi henkilökohtainen ahneus pystyy Suomessa tuhoamaan menestyneitä yrityksiä, kuten Nokian? Jokainen suomalainen politiikko tai yritysjohtaja, joka on Bildeberg-ryhmän jäsen, toimii vain ja ainoastaan kansainvälisen rahamaailman hyväksi!

On aika herätä. Todellisuus on pahempi kuin useimmat osaavat edes kuvitella! Tiedotusmonopoli on palvelemassa USA:n globaaleja tavoitteita hallita maailman energia- ja pankkimaailmaa. Voimme kysyä itseltämme, miksi kansanedustaja Pertti Salolaisen kommentti juutalaisten vaikutusvallasta USA:ssa tai pitkäaikaisen ulkoministeri Erkki Tuomiojan Israelin operaatioiden arvostelu aiheutti välittömästi mediaa valvovan Israelin ystävien hyökkäyksen?

Politiikassa ministerien Räsänen ja Henriksson tavoite on ylläpitää niiden uskonnollisten ryhmien etuoikeudet lainsäädännössä, joiden toiminta tukee Israelin valtion tavoitteita. Puhdasoppinen Martti Lutherin seurakunta ei voi hyväksyä sionistien rikoksia, miksi uskonpuhdistaja Lutherin kirjoituksista juutalaisista vaietaan?

Runo K. Kurko
puheenjohtaja