Sähköpostitiedoite 2.

Otsikko:

Sähköpostitiedoite 2.

Viesti:

Sähköpostitiedoite 2. (julkaistu 2.5.2015)

Postituslistalle liittyneet saavat sähköpostitiedoitteen noin kaksi kertaa kuussa.
Voit osallistua tiedoitteen sisältöön omalla materiaalillasi. Lähetä matriaalisi sähköposilla > suomenetu@suomi24.fi

Pidätän oikeuden olla julkaisematta saatua materiaalia, sähköpostitiedoitteiden yhteydessä.
Kaikkea materiaalia ei suositella alle 16 vuotiaille. 

Juttu 1.
http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/julkista-tietoa-salataan-kuntien-osakeyhtioissa-avoimuus-ja-demokratia-nahdaan-painolastina/5036328

Suomen tuottavaa julkista sektoria ollaan myymässä yksityisille? Ja he myyvät bisneksiään eteenpäin isoille yrityksille...

Julkinen sektori siis tuottaa eliitille voittoja ja velat jäävät kansanmaksettaviksi?
http://ketoharju.info/saatavakello/

Juttu 2.
http://nyt.fi/a1305945382424
Tällaisilla lausahduksilla meitä vedätetään... 

Juttu 3.
https://www.facebook.com/taina.mantykentta/posts/704765632982522?comment_id=704774299648322&offset=0&total_comments=2¬if_t=feed_comment_reply

 
Ilmeisesti vapaamuurarit ajelevat päänsä puliksi, voiko joku vahvistaa... 
Suomenetu sivuston uskonto osiosta löytyy vapaamuurareihin liitettyviä julkaisuja...

Juttu 4.
NWO / UMJ
https://www.youtube.com/watch?v=P_7GIyqQuhw#t=41
Suositeltu video jakoon...

Juttu 5.
Suomen keskiaikaiset kivikirkot 33,3km etäisyydellä toisistaan?
https://docs.google.com/document/d/1h2wkrI88MvIMjWBIh9W17Z-2rJNgRv1fiGHiGhjPOfo/mobilebasic?pli=1

Juttu 6.
http://www.adressit.com/natokumppanuussopimuksen_purkaminen

Juttu 7.
Oikeudenkäyntejä
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014020718018147_uu.shtml

Juttu 8.
http://suomenetu.kotisivukone.com/33
Arto Lauri on kommentoinut ydinasioista jo usean vuoden ajan. Tutustu päivittyvään koosteeseen sivullamme, ihan yhdessä yössä tämän materiaalin läpikäynti ei onnistune. 

Juttu 9.
Kolmas Salomonin temppeli on valmistunut vuoden 2014 lopulla.
Monikaan ei tiedä, että 2/3 osaa Juutalaisista voidaan sanoa olevan kuollut jo toisen maailmansodan aikana. Nyt myös Salomonin kolmas temppeli on rakennettu Brasiliaan.
Arvelisin lisäksi videomateriaalin perusteella että temppelivuoren vanha pääsisäänkäynti on suljettu kahdella isokokoisella kivipaadella, joita vierailijat käyvät muun ohessa katselemassa. Temppelivuoren alla on ollut papiston kokoontumispaikkoja sekä tunneleita. On mainittu että tunneleita menisi useissa kerroksissa. Eri yhteyksissä on tullut esiin pitkiä tunneleita, jotka on kaivettu vanhan asutuksen alle... Laitan seuraavaan tiedotteeseen näitä löytämiäni videoita ja lisätietoja. 
http://www.thetimes.co.uk/tto/news/world/americas/article4170184.ece

https://www.google.fi/search?client=opera&q=google&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8#q=solomon+temple+brazil+opening&tbm=vid

Juttu 10
CERN
https://www.youtube.com/watch?v=InbimrNEs1E&feature=youtu.be
Vuosi 2015 on valon vuosi. Cernin toimintaan liittyy mielenkiintoisia arveluita... Israel liittyi Cernin toimintaan ja rahoittajaksi vuoden 2014 aikana. Myös venäjällä toimii vastaava hiukkaskiihdytin. Venäjän kiihdytyinkin pelaa mainiosti ja se onkin vienyt nimiinsä melkein kaikki uudet löydöt. 

Juttu 11.
http://fundamentti.blogspot.fi/2012/03/jarkyttava-loyto-tampereella.html
Tampere on yllättäen rakennettu vapaamuurarien suunnitelmia toteuttaen. Tämä vahvistaa osaltaan oletusta, joka täytyy jo sanoa ääneen, eli Suomi on mahdollisesti perustettu vapaamuurarien toiminnan ansioista. Tämä asia on alkanut varmistumaan eri yhteyksissä, ja asioita näin ollen myös selittäen...

Juttu 12.
Pienhiukkasten haittoja.
http://www.terve.fi/sydamen-vajaatoiminta/73046-pienhiukkaset-tekevat-hallaa-sydamelle

http://www.terve.fi/verenpaine/75322-hengitysilman-pienhiukkaset-voivat-nostaa-verenpainetta

http://www.terve.fi/hengityselinten-sairaudet/79093-ilman-pienhiukkaset-lisaavat-tulehdusta-altistus-peraisin-monesta

 
http://www.terve.fi/aivohalvaus/80711-pienhiukkaset-voivat-kutistaa-aivoja

Pienhiukkastutkimus on menossa Suomessa täydellä teholla. Hiukkasten kulkeutumista ulkoilmasta sisätiloihin, mallinnetaan parhaillaan useissa eri projekteissa. Projekteissa mukana mm. Terveyden- ja hyvinnvoinnin laitos, Ilmatieteen laitos, puolustusvoimat, yliopistoja...

Juttu 13.
http://www.tekniikkatalous.fi/energia/saksalaisprofessori+suurten+voimaloiden+aika+on+ohi++aurinkoenergiasta+tulee+halvin+energiamuoto/a1060901#.VUIHQUikiZQ.facebookJuttu 14.
http://yle.fi/?/tuomiokapituli_napaytti_arkkipiispa?/7965216


Arkkipiispa painotti myös,
että eduskunnan säätämä laki ei koske tai muuta kirkon avioliittokäsitystä. <<< ???

Juttu 15.
POLIITIKKOJEN JÄÄVIYS MOTIVOITUNUTTA TARKOITUKSELLA
Pohdintaa ja paljastuksia politiikasta ja sen kääntöpuolesta
Koko antiikkinen politiikka palvelee vain korruptiota joka ei ole missään nimessä päivänvaloa kestävää politiikkaa. Erikoista tässä korruption harjoittamassa politiikassa on aina ollut se että salaseurat jotka harjoittavat korruptiota käyttävät symboliikassaan aurinkoa ja puhutaan valonkantajasta. Salaseuroilla on mm. politiikassa ja liike-elämässä käytössään aina ollut kaksinaismoraali jota kuvataan salaseuran Baphomet symboliikalla jossa sanoilla SOLVE ja COAGULA. Tuolla Baphomet symboliikalla on oma merkityksensä ja tarkoituksensa joka tarkoittaa suomeksi, "toinen käsi ei tiedä mitä toinen tekee".
Jos olet elämässäsi törmännyt byrokratiaan tai korruptioon, nyt tiedät ketkä ovat tuon kaiken sairastakin sairaamman byrokratian ja korruption takana - takapiruja.
Kun puhutaan salaseuroista, emme puhu mistään viattomista salaseuroista. Puhumme erittäin ahneesta, sairaasta, mielivaltaa ja rahaa himoavista salaseuroista ja heidän kätyreistä jotka toimivat todellisuudessa politiikan kulissien takana kunta ja valtiosektorilla yhteiskuntaa vastaan. Tämä sama ilmiö on jokaisessa valtiossa. Politiikka on luotu palvelemaan salaseurojen toimintaa ja pyrkimyksiä. Ihmiskauppa, eli tarkemmin sanottuna lapsikauppa huostaanottobusineksi naamioituna "viattomaksi huostaanottobusinekseksi". Ministeriön joka lailla on säätänyt ihmiskaupan laittomaksi, junailee samaan aikaan ihmiskauppaa huostaanottobusineksena. EIT on tuominnut Suomen viranomaistoiminnan laittomana ihmiskauppana. (linkki alempana)
Jos et vielä tiennyt, salaseurat ovat luoneet mm. uskontokunnat ja raamatut sekä symbolismin. Uskontokunnat ovat osa salaseuratoimintaa. Uskontokuntien tehtävä on ollut alun alkaen salakavala siinä määrin että kulissien takana salaseurat harjoittavat "hyväntekeväisyyttä" ja "auttamista". Todellisuudessa hyväntekeväisyys on salaseurojen ja luomiensa uskontokuntien harhautus. Salaseuroista eronneet ovat julkaisseet paljon historian aikana. Myös salaseurojen oma kirjallisuus tukee salaseurojen salakavalaa toimintaa.
Salaseurojen toiminta kuuluu markkina- ja liiketalouden hallitseminen sekä media kautta levitettävään (disinformaatioon). Italian Berlusconi kuuluu myös salaseuraan joka levittää erityisen paljon omistamansa mediayhtiön kautta disinformaatiota ympäri maailmaa harhauttaakseen kansalaisia ja pitääkseen kansan mahdollisimman tietämättömänä asioista.
Median kautta levitettävä tieto on salaseurojen käsikirjoitus siinä missä luomiensa uskontokuntien raamatutkin uusintapainoksineen. Salaseurat ovat osa politiikkaa ja vaikuttavat kulissien takana monella eri tavoin. Paljon laajemmin kuin moni tietää ja ymmärtää. Olemassa olevat sotien luojat eli virkamiehet ovat järjestäen kuuluneet johonkin salaseuroihin. Linkkien kautta näet ketkä kuuluivat elinaikanaan ja edelleen kuuluvat salaseuraan.
Salaseuroista puhuttaessa puhumme takapirusta (gargoyle). Salaseurat käyttävät gargoyle:a mm. liike-elämän mainoksissa kuten Gigantin mainoksissa, maamerkeissä, salaseuran temppeleissä ja lentokentillä sekä lukuisissa muissa paikoissa. Suomalaisessa musta-valkoelokuvassa myös on esiintynyt salaseuran gargoyle joka ajoittuu 60-luvulle. Salaseurat vaikuttavat hyvin paljon viihdeteollisuudessa.
Lyhyesti salaseurojen hirmuteoista..
USA:n Harry S Truman presidentti oli salaseuran jäsen ja oli Japanin massamurhan takapiru. Harry S Truman halusi ydinpommien tappavan mahdollisimman paljon (Hirosima ja Nagasaki). Adolf Hitler, Breivik, Saddam Hussein, Gaddafi jne.. listaa voisi jatkaa loputtomiin jossa salaseuran jäsenet ovat surmanneet kansalaisia.
Heille jolle New World Order NWO, eli (Uuden Maailman Järjestys UMJ) on vieras asia, yhteenvetona, salaseuroista puhuttaessa. Puhumme erittäin pahasta virkamiesrikosliigasta joka kutsuu itseään eliitiksi (porvareiksi) sivistyneeksi kansakunnan ryhmäksi joka halveksuu köyhiä mutta haluaa köyhien rahat kaikin keinoin kuten hyväntekeväisyys ja hengellinen toiminta jne..
Salaseurat ovat kunta- ja valtiopolitiikan luojia ja ylläpitäjiä ja kätyreineen pyrkivät edelleen saavuttamaan byrokratian ja korruption avulla maailmanherruuden jota kutsutaan New World Order NWO:ksi.
Suomipolitiikassa salaseurojen yksi useista takapiruista on puoluetoiminta. Salaseurojen ohjailemassa puoluetoiminnan pääpainopiste on suoran demokratian torpedoiminen sekä äänestysten tarkoituksellinen vääristely (äänestystulosten väärentäminen). Kokoomus on täynnä salaseuran jäseniä ja kätyreitä. Heidän tarkoituksensa on ajaa elitistisen valta-aseman voimaa jossa köyhät köyhtyvät ja elitisti rikastuu entistä röyhkeimmillä toimilla (huijauksilla / petoksilla).
Yksi salaseurojen virkamieskorruption toiminta tavoista on käyttää virka-asemaan siten että virkamies sopii valtio-omisteisten yritysten hallituspaikoista ja lobbaajat (kavaltavat) rahat ulos itselleen hallituspaikan kautta. Virkamies korruptio korostaa heidän sivistyneisyyttä ja koulutusta. Todellisuudessa kysymys on pukuihin pukeutunut virkamiesrikosliiga joka säätelee lakipykäliä, sääntöjä ja määräyksiä miten tahtovat jotta kansa saadaan ns. ryöstettyä. Kansa kelpaa vain tulla ryöstetyksi. Velkaannuttaminen oli yksi esimerkki ryöstämisestä jolla velka ohjattiin suoraan kansalle kansalta itseltään mitään kysymättä.
Jyrki Kataisen järjestämä velka veronmaksajien hartaille oli suunniteltu etukäteen. Julkisuuteen ei ole paljastettu median toimesta sitä että Jyrki Katainen toimi lainanmyöntäjän piikkiin josta Katainen kuittaa muhkea voiton / pääoman veronmaksajien velkaannuttamisesta.
Katainen on edennyt puoluetoiminnan asiakirjaväärennösten ja poliittisen ministeriuran kautta EU:n korruptiorenkaaseen ylemmälle asteelle. Tämä oli luvattu Kataiselle aikaisemmin. Ministerinä Jyrki Katainen toimi omien ja salaseuran etujen mukaan kuten salaseuroissa on tapana toimia.
Mielivaltapolitiikan historiasta
Salaseurojen mielivalta politiikka alkaa hyvin kaukaa historiasta ajoilta jolloin ihmiset alkoivat elämään ns. kyläyhteisöissä. Pian tulivat salaseuroilta sen ajan yhteisöt jotka kutsuttiin uskontokunniksi (seurakunniksi). Salaseurat loivat luomilleen uskontokunnille nimet, toimintatavat, aatteineen sekä "tuotteen" joka tunnetaan tänä päivänä raamattuina ?pyhinä oppaina?. Salaseurat ovat painaneet raamatuista useita uusintapainoksia vastaamaan salaseuran agendaa. Salaseurojen eri uskontokunnat toimivat oikeudenjakajina, ns. ?oikeuslaitoksina ja poliiseina sekä maan johtajina?. Nykymaailmassa salaseurojen perustamien seurakuntien rooli on olla mukana harhauttamassa ihmisiä ja saamassa ihmisiä mukaan seurakunnan viattomuutta, korostamalla tukea ja turvaa heille jotka sitä tarvitsevat. Salaseurojen tarjoama "tuki ja turva" lähtee mielivallasta yhteiskuntaa kohtaan. Jokainen voi miettiä elitistisen vallan moraalia ja tarkoitusperiä. Historia tuntee salaseurojen kansanmurhat ja nöyryytykset aina näihin päiviin asti.
Kun puhutaan uskontokunnista, historia kertoo siitä miten uskontokunnissa on surmattu ihmisiä vuosisatojen aikana tuhansia. Ville Haapasalon ohjelmassa esiintynyt uskontokunnan edustaja vahvistaa asiat ja pelkää nyt oman turvallisuutensa puolesta. Paljastuksissa selviää että pyhä tai pyhyys on todellisuudessa kulissi (naamiointi) jolla ei ole mitään tekemistä lojaalisuuden kanssa, eli suoran demokratian kanssa / ihmisoikeuksien kanssa. Sen sijaan lojaalisuus koskee vain salaseurojen sisällä olevia jäseniä jotka ovat tehneet valan. Naamioinnin takaa tehty salakavala kansan harhautus on salaseuroille ominaispiirre ja vakiintunut käytäntö.
Salaseurojen toiminta laajempaa kuin mitä tiedät..
Salaseurat ovat luoneet myös partiotoiminnat jonka kautta pyrkivät vaikuttamaan nuoriin. Patioihin tulee usein omituisia piirteitä kuten hengellistä elementtiä.
Juhlapyhän salaisuus..
Joulu on myös monille tuttu. Sitä moni viettää mutta harva tietää että se on salaseurojen luoma "tuote" jolla salaseurat saavat asiakkaat omistamiinsa tavarataloihin. Joulu ja joulupukki pyrkivät tekemään lapsista ja ihmisistä onnellisia mutta salaseurojen joulun salakavala toiminta on ollut tarkoin varjeltu salaisuus. Seurakuntien toiminta on osa joulutoimintaa kuten "joulukirkko" ja "joulukeräys".
Seurakunta ja hyväntekeväisyys haluavat lahjoituksesi..
Tiesitkö että hyväntekeväisyyslahjoitukset päätyvät korruptiolle lahjoitusten kautta. Korruptio käyttää saamansa lahjoitukset ja tavaratalojen joulumyyntituotosta salaseurojen vallan kasvattamiseksi. Salaseurojen vallan kasvattaminen on yhteiskuntavastaista toimintaa joka riistää ihmisoikeudet köyhiltä. Seurakunnan toimivat järjestelmässä mukana salaseurojen hyväksi. Salaseurat jakavat apua vain murto-osan mutta vain mielikuvan luomiseksi avun perille menemiseksi ja lisäavun jatkumiseksi. Suurin osa lahjoituksista menee salaseurojen toiminnan kasvattamiseksi (New World Order NWO - agenda).
NWO vastustaa suomeksi todellisuudessa suoraa demokratiaa, eli (ihmisoikeuksien toteutumista). Julkisesti poliitikot puhuvat demokratiasta mutta tarkoittavat omaa itsenäistä porvari - elitististä demokratiaa johon vain salaseuran jäsenet katsovat itsellään olevan ihmisoikeuksiin yksinoikeus. Puhumme salaseurojen itsenäisyydestä (autonomiasta) joka tuo heille täyden vallan ja vapauden toimia. Elitistin mielestä köyhillä ei tule olla ihmisoikeuksia.
Suomen Itsenäisyys on harhautus..
Raha ja valta on salaseuroille erittäin tärkeää jonka avulla voivat määrittää politiikassa kansakunnan asioita tahtomallaan tavalla. Todellisuudessa Suomen itsenäisyys on salaseurojen etevä harhautus, petos jossa ihmisille on annettu ymmärtää että Suomi olisi tasa-valta, itsenäinen. Suuri osa sotien veteraaneista sanoo suomipolitiikkaa harhautuksena siinä missä myös salaseuroissa istuvien virkamiesten järjestämät sodat Suomessa ja maailmalla. Sodat ovat salaseurojen luomia jolla hallitaan populaatiota. Maiden johtajat jotka eivät tottele salaseurojen vaatimuksia, valtiojohto on vaarassa joutua hyökkäyksen kohteeksi. Näin on käynyt monille valtioiden päämiehille jotka ovat olleet salaseuroissa mukana ja riitautuneet myöhemmin. Hitler, Gaddafi, Saddam.. Heidät kukisti salaseura joka haluaa laajentua mielivaltaisesti kaikkialle. Kaikki salaseuran jäsenet eivät halua omaa valtiota yhden vallan alle, eli NWO:n. Osa salaseuran valtiojohtajista haluaa olla itsenäisiä salaseurajäseniä ja hallita itsenäisesti oman maansa sisä-ja ulkopolitiikkaan ilman ulkopuolista salaseurajohdon ohjailua. Hitler, Gaddafi, Saddam ovat esimerkki siitä että heidän tottelemattomuus sai salaseurat raivon valtaan.
Ihmisten tietoisuus salaseurojen toiminnasta leviää..
Salaseurat sairastuttavat ja saastuttavat tarkoituksella harjoittamallaan politiikalla demokratian koska vain siten salaseurat voivat virkojen kautta vaikuttaa ja pysyä vallassa. S-Market Ryhmä on yksi monista esimerkeistä. STX-telakkatoiminta on osaomisteinen joka toimii samalla periaatteella. Hallituspaikka on väline rahanpesulle ja rahan ohjaukselle suoraan korruption pohjattoman nälkäiselle suulle.

LINKIT: (osa linkeistä saattaa olla suljettu)
http://www.redicecreations.com/ul_img/27300baphomet.gif

https://www.google.fi/?gfe_rd=cr&ei=5Y2dU5eTKozK8gfNiICYCQ&gws_rd=ssl#q=denver+airport+gargoyle

https://www.google.fi/search?q=denver+airport+gargoyle&biw=1920&bih=930&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=gHsRVNeyBuiAywPOyYCQCw&ved=0CAYQ_AUoAQ

https://www.google.fi/search?q=denver+airport+gargoyle&biw=1920&bih=930&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=gHsRVNeyBuiAywPOyYCQCw&ved=0CAYQ_AUoAQ#tbm=isch&q=harry+s+truman+freemason

http://sioeeu.files.wordpress.com/2014/01/vordersj.jpg

http://masonicsupplies.org/wp-content/masonic-kit.jpg

http://gulfnews.com/polopoly_fs/1.842554!/image/2800365375.jpg_gen/derivatives/box_475/2800365375.jpg

http://fc00.deviantart.net/fs70/f/2013/030/9/c/commander_anders_behring_breivik_by_werewolfme2-d4tp8jt.jpg

https://farm8.staticflickr.com/7344/11808161334_a34aac730e_n.jpg

http://www.truthcontrol.com/files/truthcontrol/styles/large/public/images/405157_374248762661490_2028579812_n.jpg

http://www.natur-reich.de/Bilder/okkultes/haende/merkel-pyramid.jpg

http://2.bp.blogspot.com/-jsPzufnZIKE/T-TsqasTDHI/AAAAAAAACEc/Endd0_EGjA4/s320/mj10.jpg

http://images.pseudoreality.org/hiddenhand.jpg

http://www.zbawienie.com/images/PopeStar.jpg

https://truthtalk13.files.wordpress.com/2012/08/paperclip_conspiracycards.jpg

http://i.ytimg.com/vi/yd3ZsraeaWA/hqdefault.jpg

http://www.hs.fi/ulkomaat/a1390790043635

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/113753-apu-niiniston-suosimalla-ritarikunnalla-hyvin-erikoinen-tausta

http://www.youtube.com/results?search_query=harry+s+truman+atombomb+nagasak
http://www.youtube.com/results?search_query=nazi+hitler

http://www.youtube.com/results?search_query=NWO+katainen

http://www.youtube.com/results?search_query=NWO+lipponen

http://www.youtube.com/results?search_query=NWO+stubb

http://www.youtube.com/results?search_query=illuminati

http://www.youtube.com/results?search_query=new+world+order+nwo

http://www.youtube.com/results?search_query=skulla+and+bones

http://www.youtube.com/results?search_query=skulla+and+bones+322

http://www.youtube.com/results?search_query=bohemian+growe

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/minua-uhattiin-veljeskunnan-vaikutusvallalla/1905736

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288510410812.html

https://www.google.fi/?gfe_rd=cr&ei=5Y2dU5eTKozK8gfNiICYCQ&gws_rd=ssl#q=EIT+tuomitsee+ihmisoikeus+huostaanotto

https://www.youtube.com/results?search_query=vapaamuurarit

https://www.youtube.com/results?search_query=25+biggest+secret+societies


Druidit = salaseura, veljes-seura, hyvä veliseura, druidit, vapaamuurarit (freemasons), lions, add fellow, skull and bones 322


Liitythän postituslistallemme,

postituslistan painikkeen kautta pääset myös arkistoon josta julkaistut tiedoitteet löytyvät, tai voit katsoa niitä jälkikäteen blogistamme. Tämä tiedoite on laadittu eri lähteistä kootun materiaalin perusteella, mutta tiedon oikeellisuudesta julkaisija ei voi antaa aina täyttä varmuutta. Jatkossa pyrimme liittämään tekstiosioihin mukaan myös lähteen.
Suomenetu -sivustolle siirretään edelleen aiemmin kerättyä materiaalia. Sivusto päivittynyt 5.5.2015 mennessä. 

Osallistukaa materiaalin keräämiseen ja laittakaa kysymyksiä, niin vastauksia saataa alkaa löytymään. Toimintaa voi myös tukea, sopivaksi katsomallasi tavalla, ole tällöin yhteydessä ensin sähköpostitse. Voit osallistua toimintaamme miten parhaaksi näet, nyt homma on sinusta kiinni.


Suomen ETUa toimittaen!