Historian salaisuus... 

29.5.2015

Denderan piirros poikkeaa paljon muista Egyptin kiveen kaiverretuista ja hakatuista kuvista. Kyseessä saattaa olla hyvän ja pahan -voimien kuvaus. (jin / jang)

Hieroglyfit, symbolit, kuvat

Tässä kuvia ja arvailuita aiheeseen liittyen.

Vaikuttaa sille että alunperin hyvä ja paha olisivat olleet "normaalissa" vuorovaikutuksessa toisiinsa nähden. (kuva 1.)  

Myöhemmin kuvaan on astunut valontuoja, (kuva 2.) joka on muuttanut voimatasapainoa niin että toinen voimankannattaja on "poistettu kuvasta" ja voimat yhdistetty. Tämä sammakkokasvoinen valontuoja, kuoleman veitset kädessään kuvannee pahaa, joka on kieroudella muuttanut voimatasapainoa. Uudessa tilanteessa myös palvontaa on muutettu (palvojat kasvokkain), samoin "elämänliekin" toinen tukija koskettaa suoraan itse "elämänliekkiin."

"Lamppujen" kannassa on havaittavissa lootuksen kukka joka kuvannee elämän alkua. Kukan "napanuorat" ovat kytketty vasemmalla pilariin niin että palvojat seisovat nuoran päällä "eristettynä". Oikean "lampun" nuora on kytketty suoraan maahan, maatasoon.

Kuvassa 3. näkyy valontuojan muuttama tilanne ja valontuojaa ohjaa "hännästä" seinän taakse eristetty "pahan henkilöitymä".

 Kuvan 3. Sammakon kasvoinen hahmo viittaa epäjumaliin, valontuojaan.

Sammakon kasvoinen Baal

Kuva 1

denderealight_4.jpg

http://keepo.me/the-unsolved-mystery-channel/bahkan-para-ahli-sejarah-pun-tidak-percaya-bahwa-penemuan-5-artifak-kuno-ini-berasal-dari-masa-lampau

Kuva 2.
29607-egypt-l.jpg

http://doernenburg.alien.de/alternativ/dendera/dend05_e.php

Kuva 3.
dedendra_3.jpg

http://doernenburg.alien.de/alternativ/dendera/foto/dnord.jpg

 

 


Dendera zodiac

Kuva 4.
http://www.google.fi/search?client=safari&rls=en&q=dendera+zodiack&ie=UTF-8&oe=UTF-8&gfe_rd=cr&ei=r4VnVdbPA-eZ4gTZoYHABg

astronomial_calendar.jpg

Komentit 
suomenetu@suomi24.fi 


Egyptin historiaa...

https://www.youtube.com/user/AIVIE3/videos