Salaseurat

Salaseurojen kulmakivi

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Gp0tHzc3le0#t=400


AIPAC

 

 1. Siionistit 1, 2, 3, 4, 


Vapaamuurarit

 1. Vapaamuurarit 12, 34, 5, 6, 7, 8, 
 2. Yritystuet 1, 2, 3, 4, 
 3. Kirkot 1, 2, 3, 4, 
 4. MOT 1, 2, 3, 4, 
 5. YouTube 12345, 6, 
 6. ...

          

 

Numerot 11, 12, 13 ovat merkittäviä vapaamuurareille (= NWO)

 

  * Ilmeisesti numero 11 kuvaa valmistautumista

  * numero 12 ajan täyttymistä 

  * ja numero 13 toimintaa?

 

Pikaisesti ajatellen "pyramidi" on nyt valmistunut ja (julkinen) toiminta voidaan aloittaa. 

Pyramidin jäsenmäärä ei saa olla liian suuri jotta "pyramidihuijaus" ei paljastu ja hajoa käsiin. (näinhän yleensä lopuksi käy jos mitään ei tehdä "aikanaan")

Alemman portaan jäseniä käytetään hyväksi ja huippu ohjaa toimintaa. 

Jäsenmäärä on n. 25% väestöstä ja tästä 5% kuuluu "silmään" eli eliittiin. Jäävä 20% palvelee silmää.

Jäljelle jääviä 75% ei tarvita mihinkään...?

 

 

 

 

Tämä kuva kertoo paljon jos osaat sitä tulkita.

Kuka on kuvan keskeinen henkilö ja keitä on kuvattu ympärille? 

Voit kommentoida kuvaa sähköpostiimme perusenergia@suomi24.fi

Kiinalainen uusi vuosi. Käärmeen vuosi alkaa 10.2.2013

"Käärme, eli siitin, eli Paholainen ja niiden voima hallitsevat tätä aineellista maailmaa. Käärme kuvaa myös ikuisen elämän kiertokulkua munan, eli maapallon puitteissa. Muinaiset ihmiset pitivät siitintä Jumalan vertauskuvana, koska siitin oli elämän antaja ja jatkaja. Aineellisesti ajatellen he olivat uskossaan melko oikeassa, koska Paholainen on aineellisen maailman herra eli “Jumala”, ja juuri hän hallitsee siittimen käyttöön liittyviä voimia. Tästä johtuu, että katoliset papit ja buddhalaiset munkit eivät ollenkaan hyväksy siittimen käyttöä mihinkään muuhun kuin virtsaamiseen."- Pekka S.

 


 

Euroopan yhdentyminen

EU

 1. Nobel 1, 2, 3, 4, 
 2. ...

 

Kokoukset

 1. 2012 1, 23
 2. 2013 1, 2, 3, 4, 
 3. 2014 1, 2, 3, 4, 5,
 4. ...

 

NWO

 1. NWO havaintoja 123456, 78,
 2. ...

 Euroopan Parlamentti

 1. EP 1, 2, 3,
 2. ...

Eduskunta ja puolueet

 1. Eduskunta 1, 2, 3,
 2. Vihreät 1, 2, 3,
 3. Perussuomalaisten kannatuksen seuranta 1, 2, 3,
 4. Kokoomus 12, 3, ...
 5. Pertti Salolainen 1, 2, 3, 4, 
 6. ...

Illuminati

 1. Historia 12, 3,
 2. Suomi 123, 4, 
 3. ...

Trilateraalikomissio

 1. Kokoukset 1234, 5, 6, 7,
 2. ...

Bilderberg

 1. Lista 12, 3, 
 2. Katainen 12, 3,  
 3. EU 1, 2, 3, 
 4. ...

Symboliikkaa

 1. Seurat 1, 2, 3, 
 2. ...

Avoimet kirjeet ym.

 

 1. Alexander Stubb 12, 3, 
 2. ...

Rahoitus 

 1. Luottorekisteri 1, 2, 3, 
 2. Joukkorahoitus 1, 2, 3, 
 3. Kriisirahasto 1, 2, 3, 
 4. ...

Taloussopimus

 1. Vakaus ja ohjailu 1, 2, 3, 
 2. ...

Velkaantuminen ja sen vaikutukset 2013 > 

 1. Globaali tilanne 1, 2, 3, 4, 5,
 2. Ranska 1, 2, 3, 
 3. ...

Valtiovarainministeriön toiminta ja presidentin tarpeellisuus

 1. Professori ampuu kovilla 1, 2, 3, 4, 
 2. ...

Rohvessoris mies yrittää sanoa että Niinistö on Suomen viimeinen presidentti ja jatkossa virkaa hoitaa EY:n presidentti?

Ja mitäs niistä valtiovarainministeriön miljardeista huolehtimaan... nehän voidaan laittaa EY:n yhteiseen kassaan ja niitä hallitaan jatkossa Saksasta käsin...?

Verot

 1. Rahoitusmarkkinavero 1, 2, 3
 2. Jutta Urpilainen 29.9.2012 (TV) Hänen mukaansa veroja pitää nyt korotta ja pitää yllä jotta jatkossa tällaista talousromahdusta ei pääsisi syntymään? Tämä kommentti kertoo kyllä kaiken kun sitä hieman mietiskelee!!! Eli tähän asti on veroja kerätty ja kaikki meni... No kerätään enemmän niin homma korjaantuu... 
 3. Veroäyrin korotuspaineet 1, 2, 3,  Eiköhän korotuspaineet johdu aivan jostain muusta eli huonosti hoidetusta taloudesta ja rahan jakamisesta eurooppaan. 
 4. Vaihtoehtoina on rahan jakaminen eurooppaan ja verojen nousu, sekä palveluiden yhdistäminen ja päätöksien keskittyminen pienemmälle porukalle. 
 5. Tai vanhamalli eli pidetään rahat omassa käytössä ja huolehditaan päätöksenteosta pienissä kunnissa. Tämä jälkimmäinen malli olisi ollut parempi varsinkin jos asianlaitaa katsotaan vuonna 2013 syyskuussa...
 6. Mielestäni olisi kolmaskin vaihtoehto eli mihin tarvitaan puolueita? Nyt Kuntavaaleja seuratessa puolueiden edustajia kokoontuu TV-väittelyihin kertomaan omista eduistaan ja tavoitteistaan. Tästä ei ole mitään iloa koska päätökset ja linjanvedot tekee hallitus. 
 7. Mielestäni Suomessa kannattaisi toimia niin että katsotaan ketkä haluavat tulla ehdokkaiksi ja heistä äänestetään työryhmiä kuntiin ja eduskuntaan ym. Nämä tekevät päätöksiä miten kannattaa edetä. Kansa voi äänestää isoimmissa asioissa ja antaa mielipiteensä ennen lopullista päätöstä. 
 8. Esim. jos ajattelee menestyvän yrityksen päätöksentekoa, ei palaveriin tule 4-5 eri ryhmää kertomaan omia etujaan. Tällainen päätöksenteko ei toimisi ja yritys kaatuisi hetkessä. 
 9. Vaan palaveriin tulee ryhmä jolla on yhteiset tavoitteet ja keskitytään tekemään päätöksiä jotka parantavat nykyistä tilannetta ja tehdään selvä toimintasuunnitelma.

10.Jos homma ei toimisi niin henkilöt vaihdettaisiin pikimmiten!

11.Pois kaikki puolueet kun nykyään kaikki periaatteetkin on haudattu... ja uudet "jaot". 

12.Ps... Jos tulee "Jytky" lama niin NWO hoitaa hommat. Ei tarvi edes kansalaisten vaivautua... (veikkaukseni)

13.Puolueet ovat kohta historiaa 1, 2, 3,  (kuka tekee jatkossa päätökset NWO vai kansa?) 1, 2, 3,

14.Heh =)

Itsenäisyys 

 1. Itsenäisyys 1, 2, 3, 4, 
 2. ...


Kuka minä olen?

http://anttikukkonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/193704-skeptikot-ja-salaliittoteoreetikot

5.4.2015
Julkaisen tämän kommentointini laajemminkin...

Näyttää että kyseessä on laajempi uskonnollinen ongelma. Vaiva on levinnyt useaan eri uskontokuntaan. Arvioisin kaiken selvittelyn perusteella että kyseessä on Islam ja vapaamuurarien eri tyyliset salaseurat. Aineistoa on nyt tullut kahlattua siinä määrin, että tarvittavat yhteneväisyydet on löytyneet. Mm. tämä pedofilia on pesiytynyt suomeen useaan eri organisaatioon.

Kokonaisuuteen liittyy natsit, islam, usa army, vatikaani... tällöin oiretta on suomen armeijassa, poliisissa, politiikassa, seurakunnissa, kirkoissa... Tämän vuoksi meillä on yhteiskunnan tukenama mm. musu ongelma, rahat jaettu yli suomen rajojen, ja tilanne vain kiristyy tähän salaorganisaatioon kuulumattomilla, koska heistä halutaan eroon... myös ulkomaiden tapahtumat liittyvät vahvasti tähän agendaan... eli kaikki konfliktit joita on menossa ja joissa tapetaan tiettyjä kansanryhmiä... toivottavasti olen väärässä...

Olen myös törmännyt jatkuvaan valehteluun ja kieroiluun selvitellessä näitä asioita ja hankkiessani tietoa sekä ihmetellessäni syitä moiseen toimintaan. Tämä "vastapuoli" on täysi sairastunut mieleltään, ja emme edes tiedä kaikkea mitä ovat puuhailleet, kaiken tietenkin salaten. Yksi kontaktipinta heidän toimintaan on tämä pedofilia ja olisikin jo aika vata silmät näkemään mitä ympärillä oikeasti tapahtuu...

Asian vaatiessa lisäselvittelyä, olisi mielestäni järkevää perustaa yhteinen ryhmä, jonka puitteissa tietoa hankitaa ja asiat varmistetaan ennen toimenpiteitä. Jos siis haluat varmistaa edes jonkinlaisen rauhan itsellesi niin suosittelen miettimään ehdotuksia miten etenisimme... Näyttäisi myös että asian hoitamiseksi kuntoon alkaa olla viime hetket. Jakakaa ja ottakaa yhteyttä !!!

" />" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="350" height="280" />