Sähköpostitiedoite 5.

11.9.2015

Osa 1.

Saatanallinen valhe, missä elelemme...
Tietoa teille, keille asia on uutta. Alla kertomassani hieman hipaistaan asiaa...

Vapaamuurarit pyrkivät saamaan haltuunsa liike-elämän, talouden ja uskonnot. Ja alkaa hallitsemaan ihmisiä "Jumalallisin" ottein?
Tälle perustalle on tarkoitus muodostaa uusi maailman järjestys? (UMJ)

Vapaamuurarien riiteissä Pyhä Koraani on hyväksytty tietyissä maissa Pyhien Kirjojen joukkoon, Raamatun lisäksi.
Tällöin Islam ja kristinusko pyritään sulauttamaan ja alistamaan osaksi tätä salaseuran kulttia? Tarvittavine muutoksineen, joita ovat esimerkiksi ihmisen keksimät muutokset näihin pyhiin kirjoituksiin.

Salaseura on käsittääkseni tiettyn suvun tai tiettyjen sukujen papiston johtama. Vain tietyn suvun jäsenet voivat nousta arvoasteikossa huipulle ja osaltaan johtamaan tätä salaseuraa.
Näyttäisi sille että Kristittyjen keskuudessa on salaseuran jäseniä jotka huijaavat kristillistä yhteisöä, käyttämällä mm. salattua osin keksimäänsä historiallista tietoa, jota on liitetty mm. Raamattuun.
Näyttäisi myös että Islamistien keskuudessa on tämän salaseuran jäseniä, heidän toimiessaan salaa samoissa tavoitteissaan, saada esimerkiksi Islam radikalisoitua ja tappamaan heille vääräuskoisia, myös uusien maiden aluiella.

Olen selvitellyt historiallisia tapahtumia ja näyttää selvälle, että Kristinuskoa on käytetty "syöttinä" monien konfliktien aikaansaamiseen. Jopa Salomonin temppelin tuho, saattoi olla aikanaan näin järjestetty salaisen papiston toimesta.
Tutkimalla historiaa, alkaa tällaisia viitteitä ilmenemään, ja tutkimalla lisää, alkaa arvelut varmistumaan...

Minusta salaseurat ovat aina raunioittaneet yhteiskuntaa ja demokratiaa. Nyt tämä valhe on ehtinyt niin pitkälle että se määrittää jokaisen arkipäivää, eläessämme tämän kultin luomassa valheessa.
Myös kultiin osallistuvat, joutuvat elämään jatkuvassa valheessa mikä ei voi olla vaikuttamatta ihmisen mieleen, vaan ihmiset alkavat menettämään otteen ja tietoisuuden kaikesta hyvästä.

Minusta tällainen salaseura tulee kieltää ja tuhota.
Siis... salaseura tulee kieltää ja tuhota.
Salaseura vääristää Islaminuskon ja Kristinuskon. Asettamalla eri uskonnot vastakkain, vain salaseura vahvistuu ja hyötyy...

Salaseuran tukipylväät tulee hävittää. Niinkuin ne on jo historiassa ainakin kertaalleen hävitetty. Tätä vanhaa historiaa halutaan peitellä, niin kuin halutaan peitellä Suomenkin historiaa, kertomieni asioiden nivoutuessa yhteen...
Koraani kertoo viisaasti, ""he ovat kuin tukipylväitä ja kuitenkin pelkäävät""

- - -

Vapaamuurariudella ei ole dogmeja eikä se ole uskonto, vaikka istunnoissa onkin esillä Raamattu tai muu pyhä kirja. (esim. Pyhä Koraani, julkaisijan huomautus)
Pyhä kirja edustaa niitä uskonnollisia ja eettisiä arvoja, joihin vapaamuurarit ovat sitoutuneet.
Lähde:
http://www.kilta.org/mita_vapaamuurarius_on/

Otteita Pyhästä Koraanista, luin koraanin läpi ja se on pääasiassa varoitusta varoituksien perään siitä tuhosta joka odottaa Islamille vääräuskoisia. Koraanissa kerrotaan myös miten Islam toimii ja millaisia periaatteita heillä on.
Vaikuttaa sille että muutamiin kohdin koraanissa on myös ihmisen "jättämää jälkeä" eli etuoikeuksia islamistein johtajille.

31: 6
On sellaisiakin, jotka Koraanin vaihtavat joutaviin taruihin eksyttääkseen ihmiset Jumalan tieltä, vaikka heillä ei ole mitään tietoa, ja tehdäkseen pilaa Viisauden Kirjan jakeista. He ovat niitä, joita kohtaa häpeällinen rangaistus.
31: 7
Kun Meidän merkkimme esitetään tällaiselle, hän kääntää korskeasti selkänsä, ikäänkuin hän ei olisi niitä kuullut, ikäänkuin hänen korvansa olisivat ummessa. Kerro hänelle sentähden tuskallisesta tuomiosta.
31: 8
Totisesti, jotka uskovat ja tekevät hyvää, heitä varten ovat autuaiden tarhat.
31: 9
Siellä he saavat alati asua. Jumalan lupaus on totinen, sillä Hän on kaikkivaltias, viisas.
31: 10
Hän on luonut taivaat ilmantukipylväitä, kuten voit nähdä,ja Hän on sijoittanut vuoria maan kamaralle, jottei se sinua horjuttaisi, ja Hän on levittänyt ympäri maata kaikenlaisia elollisia olentoja. Me lähetämme myös sateen taivaasta maan päälle ja kasvatamme monenlaisia hyödyllisiä kasveja.
Lähde:
http://tulevaisuus.org/koraani/index.php

63: 1
Kun tekopyhät tulevat luoksesi, he sanovat: »Me todistamme, että sinä varmasti olet Jumalan sananjulistaja.» Jumala tietää, että sinä totisesti olet Hänen sananjulistajansa; samoin Jumala todistaa, että tekopyhät totisesti ovat valehtelijoita.
63: 2
He ottavat valansa verhokseen, harhauttaen muita pois Jumalan tieltä; nurjat ovat totisesti heidän tekonsa.
63: 3
Sillä he uskoivat, mutta sitten tulivat epäuskoon, ja senvuoksi on heidän sydämensä paatunut, niin että heillä ei ole ymmärrystä.
63: 4
Mutta kun katselet heitä, miellyttää heidän muotonsa, ja kun he puhuvat, kuuntelet heidän puhettaan; he ovat kuin tukipylväitä ja kuitenkin pelkäävät, että jokainen sotahuuto koskee heitä. He ovat vihollisia; varo siis heitä. Jumalan tuomio tulkoon heidän osakseen! Miksi he ovat pois kääntyneet?
63: 5
Ja kun heille sanotaan: »Tulkaa, Jumalan sananjulistaja pyytää teille anteeksiantoa», he pudistavat päätänsä, ja sinä näet heidän pöyhkeinä kääntyvän pois.
63: 6
Heille on yhdentekevää, pyydätkö heille anteeksiantoa vai et. Milloinkaan ei Jumala anna heille anteeksi, totisesti,
Lähde:
http://tulevaisuus.org/koraani/index.php

78: 1
Mitä he kyselevät toinen toiseltaan?
78: 2
Suurta sanomaako,
78: 3
josta he ovat eri mieltä?
78: 4
Ei, pian he saavat sen tietää.
78: 5
Vieläkin: ei! He tulevat sen pian kokemaan.
78: 6
Emmekö ole luonut maan lakeudeksi
78: 7
ja vuoret tukipilareiksi?
78: 8
Me olemme luonut teidät parittain
78: 9
ja säätänyt unen teille virkistykseksi,
78: 10
yön Me loimme teille verhoksi
78: 11
ja päivän Me annoimme elatuksen hankkimiseen.
78: 12
Yläpuolellenne olemme asettanut seitsemän vahvaa henkivaltaa
78: 13
ja laittanut valoa säteilevän lampun;
78: 14
raskaista pilvistä Me lähetämme vuolaita virtoja
78: 15
kasvattaaksemme viljan ja kasvit
78: 16
sekä tiheinä vihannoivat puutarhat.
78: 17
Totisesti tuomion päivä on määrätty,
78: 18
päivä, jona puhalletaan pasuunaan ja te nousette joukoittain,
78: 19
päivä, jolloin taivas aukeaa ja siihen ilmenee joukko portteja,
78: 20
jolloin vuoret siirtyvät paikoiltaan ja muuttuvat kuin varjoiksi.
78: 21
Totisesti, helvetti silloin omaansa odottaa,
78: 22
se on määränpää syntisiä varten,
78: 23
he viruvat siellä vuosikausia,
78: 24
saamatta nauttia viileätä juomaa;
78: 25
heidän juomansa on kiehuvaa tai jääkylmää,
78: 26
se on palkka, joka vastaa heidän syntejänsä.
78: 27
He eivät totisesti uskoneet joutuvansa teoistaan tilille,
78: 28
vaan sanoivat julistustamme valheeksi, totuutta vääristellen.
Lähde:
http://tulevaisuus.org/koraani/index.php

Muutamia huomioita...
Koraanissa mainitaan että Islam pyrkii valloittamaan menettämiään alueita takaisin. Islam katsoo vallanneensa maan jos alueella on Moskeija tai moskeijoita.
Koraanissa mainitaan myös että he saapuvat uusille alueille läpi kaupungin porttien, eli "mukautuvat uuteen yhteiskuntaan" ja valtaavat sitä pala palalta?
He huomioivat myös sen, että kaikki islamiin liittyneet eivät täytä kaikkia vaatimuksia, vaan ovat uskonnolle "väärämielisiä".
Koraanissa viitataan myös vanhoihin kirjoituksiin (Toora), jotka olivat ennen Koraania, tällöin alkaa muodostua kuva yhdestä Jumalasta eli kaiken Luojasta, pyhien kirjoitusten viitatessa samaan "suuntaan".


Muslimit
Vapaamuurarius on pääsääntöisesti kielletty muslimimaissa. Ainoat poikkeukset ovat Turkki, Marokko ja Libanon. Islamin kielteinen suhtautuminen vapaamuurariuteen alkoi 1738 Paavi Klemens XII:n pannaan julistuksesta. Islamin teologit totesivat, että jos paavi on tätä mieltä, niin kai siinä on jotain perää, ja niin he suosittelivat Ottomaanien imperiumin sulttaanille Mahmud I:lle, että myös hän kieltäisi vapaamuurariuden. Näin tapahtuikin ja siitä lähtien ”vapaamuurari” merkitsi islamilaisessa maailmassa ”ateistia”. Vuonna 1978 islamin lakeja tulkitseva vaikutusvaltainen ”Islamilaisen Lainkäytön Kollegio”, Islamic Jurisdictional College (IJC) julkaisi murskaavan kielteisen mielipiteensä vapaamuurareista. Kollegion raportin mukaan vapaamuurarit ovat juutalaisuuteen pohjautuva, poliittinen järjestö, jonka tarkoituksena on harhauttaa uskovat pois islamista. Raportista ilmenee, että ”Vapaamuurarijärjestö värvää riveihinsä valtiollisia ja liike-elämän johtajia … sen salaisia haaraosastoja ovat muiden muassa Lions- ja Rotary-järjestöt ... sillä on selvä yhteys kansainväliseen sionismiin ja se on vaikuttanut korkeisiin arabivirkamiehiin Palestiinan kysymyksessä juutalaisten hyväksi”. Lopuksi Kollegio toteaa, että ”Jokainen muslimi, joka liittyy vapaamuurareihin, tietäen sen todelliset tavoitteet, on vääräuskoinen islamin edessä”. Tämäkään kielto ei ole estänyt omilla aivoillaan ajattelevia muslimeja liittymästä vapaamuurarlooseihin. Heitä on myös Suomessa. Kun muslimi osallistuu vapaamuurari-istuntoon, alttarille asetetaan Raamatun rinnalle Koraani.
Lähde:
http://www.kilta.org/mita_vapaamuurarius_on/

Luterilainen kirkko hyväksyy vapaamuurarit
Kristittyjen protestanttinen valtavirta hyväksyy vapaamuurariuden, mutta fundamentalistikristittyjen ja eräiden kristillisten liikkeiden piiristä löytyy kiivaita vastustajia sekä Suomessa että ulkomailla.
Suomessa Kirkon tutkimuskeskuksen toimesta on selvitetty vapaamuurariutta. Tutkijalle annettiin poikkeuksellisesti käyttöön kaikki rituaalikirjat ja muu sellainen aineisto, jota yleensä ei anneta ulkopuolisille. Tutkimusraportissa (Harri Heino: ”Vapaamuurarius ja kris­tinusko”, 1986) todettiin, että vapaamuurarius ei sisällä mitään kris­tinuskon vastaista. Toisessa Kirkon tutkimuskeskuksen tut­kimuksessa (Harri Heino: ”Mihin vapaamuurari uskoo? Suomalaisten vapaamuurarien arvot, etiikka ja uskonnollisuus”, 1995) vapaamuurarien todettiin olevan aktiivisempia evankelisluterilaiseen kirkon jäseniä sekä kunnioittavan yhteiskunnan eri instituutioita, hyviä tapoja, perhettä, humanitääristä toimintaa sekä yksinkertaisia ja luonnollisia elämäntapoja enemmän kuin suomalaiset miehet keskimäärin.
Ortodoksisen kirkon kielteinen suhtautuminen va­paa­muurareihin vaihtelee eri maissa. Suomen ortodoksisen arkkipiispan näkemyksen mukaan maallikot voivat kuulua vapaamuurarilooseihin, mutta papit eivät. Luterilaiset, reformoidut ja anglikaaniset kirkot hyväksyvät pääsääntöisesti vapaamuurariuden myös papeilleen.
Lähde:
http://www.kilta.org/mita_vapaamuurarius_on/

- - -

Selvityksissäni olen mielestäni saanut selville sen, että suomen ovat aikoinaan perustaneet salaseuran jäsenet. Tästä löytyy viitteitä eri yhteyksissä.
Myös historian suuret sodat vaikuttaisivat olevan tämän salaseuran aikaansaanosta ja suunnittelemia. Tästäkin on monia viitteitä.

Olen kirjannut osan selvittelystäni oheiselle sivustolle. Valitettavasti siellä on vain murto-osa siitä tiedosta jotka olen kahlannut läpi.
Monia varmaankin esimerkiksi uutisointi kummastuttaa... Minua ei juurikaan koska oletan tiedostavani aika pitkälle ne valheet joita uutisoinnissakin kerrotaan...

Olenko oikeassa vaiko väärässä, kas siinäpä kysymys. Jos olisin oikeassa ja kertoisin tähän loputkin päätelmäni, saattaisi kuulija joutua jo epätoivon puolelle...
Toivottavasti siis olen väärässä... Mutta toistaiseksi tilanteet ovat etenemässä suuntaan joka vie epätoivoiseen tilanteeseen ne, ketkä aisoita eivät seuraa tai saa tietoa salatusta tavoitteista.
Herätkää siis unestanne ja miettikää miten toimia?
Ja varoituksen sana, enimmäkseen kaikki mitä nyt mediasodassa kerrotaan on valetta...?
Suhtautukaa kaikkeen saamaanne tietoon varauksella. Miettikää myös tarkkaan mitä tietoa saatte keskusteluissanne eri tahojen kanssa!
Arvioikaa kaikki keskustelemanne, hieman tarkemmin... On selviä viitteitä siitä, että tämä valehtelu ja valheelliset toimet ovat levinneet nyt syvälle yhteiskuntaamme ja niillä on tietty tavoite edistää salaseuran agendaa
=)


www.suomenetu.com
suomenetu@suomi24.fi
http://www.suomenetu.com/postituslista.html?join=noaddr

Marko Autio
https://www.facebook.com/marco.autio

Suomen ETU
https://www.facebook.com/pages/Suomen-ETU-yhteisö/1649870388582460

Lasten ja nuorten ETU
https://www.facebook.com/pages/Huostaanotettujen-lasten-ja-nuorten-ETU/813644892044986

Eläinten puolesta, Suomen ETU
https://www.facebook.com/groups/861412450614182/

EU, EURO, TTIP, NATO, VAPAAMUURARIT - Suomen ETU
https://www.facebook.com/groups/1459467687681875/

Tutustuminen ydinvoimaan
https://www.facebook.com/groups/1604067209875535/

Kemikaalivanat
https://www.facebook.com/groups/1489458294628148/

Luojan katselmus
https://www.facebook.com/groups/403982159785921/

Salaseura johtaa Suomea ja monia muita maita?
https://www.facebook.com/groups/661582927304921/?fref=ts

Kansanturvaajat
https://www.facebook.com/groups/898103316950721/?pnref=story

Pakolaiset Suomessa
https://www.facebook.com/groups/436850186517026/

Ei ydinvoimaa Hanhikivelle 2 -SuomenETU
https://www.facebook.com/groups/890311614378230/?pnref=story

FacebookLEX -SuomenETU
https://www.facebook.com/groups/1607054106223757/?pnref=story

Ryhmä jonka nimi vaihtelee, tilanteiden vaihdellessa...
https://www.facebook.com/groups/319850618192912/

WEB
www.suomenetu.com

Sähköposti
suomenetu@suomi24.fi

puh:
+358 (0)46 6131 657
Jätäthän viestin jos en vastaa...